VIJESTI +

Informativna emisija. Prati dnevne događaje koje našim slušateljima pružaju informacije o recentnim događajima u zemlji, našoj županiji i dolini Neretve. Emitira se svakog radnog dana u terminima 9:00, 11:00, 13:00 i 15:00 sati.

Vijesti Radio NET-a

Informativna emisija u kojoj donosimo vijesti iz zemlje i svijeta. Emitira se od ponedjeljka do nedjelje u terminima: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00.

Neretva Danas

Informativna emisija. Dnevni pregled događanja s područja doline Neretve. Emitira se radnim danom u 17:00 i 19:00.

Živimo zdravlje

Informativna emisija. Obrađuje aktualne teme iz područja zdravstva. Emitira se svake druge srijede u mjesecu u terminu 10:05.

Zviždaljka

Sportska emisija. Emisija Zviždaljka osmišljena je na način da svakodnevno informira javnost o svim sportskim rezultatima s područja doline Neretve. Emisija ide radnim danom u 13:05.

Školski Mozaik

Obrazovna emisija. Svake subote u 10:05 tijekom školske godine pratimo nastavne i izvannastavne aktivnosti u osnovnim i srednjim školama u dolini Neretve.

Retrovizor

Svakog jutra u 8:00 vodimo naše slušatelje na kratko putovanje kroz povijest.

Dnevne aktualnosti

Informativna emisija. Predstavljamo aktivnosti rada udruga i projekata s područja gospodarstva,politike i kulture. Emitira se radnim danom u 10:05 sati.

Uvijek nedjeljom

Religijska emisija urednika i voditelja Ivice Ursića koji kaže: „Naš identitet sve je više nalik ogrtaču kojim bezuspješno pokušavamo pokriti i sakriti svoju golotinju. I baš kao što odjeću kupujemo, kako tko i kako gdje, tako i svoje identitete pokušavamo nabaviti od butika do buvljaka. Kada ne bi bilo statusnih simbola kojima sakrivamo svoju nagost, kada ne bi bilo naših limenih ljubimaca, sve dužih titula koje prikopčavamo uz svoja imena i prezimena, kada ne bi bilo naših kreditnih kartica i kada ne bi bilo privilegiranih klubova čiji smo članovi (“Znaš, ne može tamo baš svatko.”), mi vjerojatno ne bismo ni posjedovali identitet kojim bismo se mogli zaogrnuti.Ostali bismo goli, onakvi kakvi uistinu jesmo, a to nam nije ni na kraj pameti.Ma tko danas cijeni i voli iskrene ljude, one koji govore ono što misle, ma tko danas želi uz sebe čovjeka koji je s identitetom? Važno je svidjeti se svijetu, pobrati pljesak, ogrijati se na svjetlu reflektora, ogrnuti se carevim novim ruhom“. Emisija se emitira svake nedjelju u 8:00 sati.

Agroneretva

Informativna emisija. Emisija namjenjena poljoprivrednicima u dolini Neretve. Obrađuje aktualne teme iz poljoprivrede. Emisija se emitira zadnje subote umjesecu u 11:00.

Iz prve ruke

Informativna emisija. Svakog četvrtka od 11:05 razgovaramo o aktualnim gospodarskim, političkim i kulturnim događajima na području doline Neretve uživo s gostom u studiju.

Zdrava zona

Informativna emisija. Svake srijede od 16:30 obrađujemo aktualne teme iz područja ekologije koje komentira naš stalni sugovornik , doktor veterinarske medicine Miodrag Paponja.

Mali oglasi

Besplatne male oglase možete predati putem telefona na broj: 680/533, na e- mail: info@radio-narona.hr ili tekst oglasa poslati u inbox naše facebook stranice. Mali oglasi se emitiraju svakog dana u terminima: 9:40, 14:40 I 15:40.

CMC TOP LISTA

Glazbeno - zabavna emisija CROATIA RECORDSA u kojoj svakog tjedna slušamo 30 najizvođenijih pjesma domaće glazbene scene. Emitira se petkom u 18:05, a reprizira nedjeljom u 16:00.

Dallas Special Radioshow

Glazbeno - zabavna emisija Preslušavamo recentna izdanja domaće i strane glazbene produkcije u izdanju Dalllas Recordsa. Emisija se emitira subotom u 18:06.

Glazbena ćakula

Glazbeno - zabavna emisija. Svake subote u 9:00 razgovaramo putem phonera ili uživo s domaćim pop izvođačima povodom objave nove pjesme ili videospota.

Inkubator

Glazbeno - zabavna emisija. 60 minuta uživanja u domaćoj glazbi iz produkcije Hrvatske diskografske udruge svakog ponedjeljka od 18:05.

Naftalina

Glazbeno - zabavna emisija. Glazbeno putovanje u prošlost. Emisija je satavljena od glazbenih originala i prepjeva, a namjenjena je svima željnima glazbenih putovanja u svijet dobrih, starih melodija. Emisiuju uređuje i vodi Sandro Bačić. Emitira se ponedjeljkom, od 19:05.

Škatula za note

Glazbena emisija Glazbena emisija u kojoj četiri glazbena urednika odabiru glazbu iz različitih razdoblja i glazbenih žanrova. U 90 minuta tjedno pronađite i prisjetite se dobro poznatih pjesama ali otkrijte i neke nove pjesme i izvođače.Uređuju: Ivana Beljan, Mia Elez, Katarina Vukičević i Zvonimir Parać. Emisija se emitira srijedom od 19:06 sati.

Slušajte nas na 96 MHz i 104,8 MHz!